Amoxil

Hvad er Amoxil amoxicillin?

Amoxil Amoxicillin er et penicillin, der anvendes til bekæmpelse af bakteriel infektion.
Amoxil Amoxicillin tilhører en gruppe lægemidler kaldet penicillinerne. De stammer fra en form for svampe kaldet Penicillium svampe.

Penicilliner er antibiotika. De bruges til at behandle infektioner forårsaget af bakterier og fjerne bakterierne.

Amoxil Amoxicillin bekæmper bakterier og forhindrer dem i at vokse ved at forhindre dem i at danne cellevægge. Dette dræber bakterierne og til sidst udrydder infektionen.

Amoxil Amoxicillin og andre antibiotika er ikke kendt for at være effektive mod virusinfektioner, såsom forkølelse og influenza.

Hvordan bliver Amoxil amoxicillin taget?

Amoxil Amoxicillin kan tages oralt som en tør tablet, en tuggetablet, en kapsel, en suspension eller et flydende præparat eller som dråber til børn.

Amoxil Amoxicillin tages normalt enten to gange om dagen, hver 12. time eller tre gange om dagen, hver 8. time, afhængigt af lægens instruktion.

Det kan tages med eller uden mad, og den flydende form kan blandes med andre væsker, såsom babyformel, frugtsaft, mælk og vand.

Væsker og dråber skal rystes grundigt inden brug for at sikre, at medicinen fordeles jævnt.

Tabletter og kapsler skal tages med vand, og tyggetabletter bør tygges helt, inden de sluges.

Det er vigtigt at følge den nøjagtige dosering og hyppighed som oplyst af sundhedsudbydere.

Hvis en dosis savnes, skal man tage hurtigst muligt, medmindre det er næsten tid til næste dosis. Tag aldrig en dobbelt dosis for at gøre op for en savnet.

Selvom symptomerne løses, skal patienten følge behandlingsforløbet til enden.

Afbrydelse af behandlingen inden udgangen af ​​det foreskrevne kursus øger risikoen for, at bakterier udvikler en resistens overfor antibiotika. Infektionen kunne også vende tilbage.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*