Lyrica

Pregabalin Lyrica er en medicin, der bruges til at behandle en række sygdomme. Det primære formål er at lindre smerter, der forekommer i ekstremiteter som arme, ben, fingre eller tæer. Det er almindeligt anvendt til behandling af diabetes, fibromyalgi og helvedesild samt behandling af anfald hos personer, der har epilepsi.

Hvad er Pregabalin

Pregabalin er et anti-epileptisk lægemiddel, også kaldet et antikonvulsiv middel. Det virker ved at bremse impulser i hjernen, der forårsager anfald. Pregabalin påvirker også kemikalier i hjernen, der sender smertesignaler på tværs af nervesystemet.

Det er en medicin, der kan behandle nerve- og muskelsmerter, herunder fibromyalgi. Det kan også behandle anfald. Det er et anti-epileptisk lægemiddel, også kaldet et antikonvulsivt middel. Det virker ved at bremse impulser i hjernen, der forårsager anfald. Det er narkotika behandling for neuropatisk smerte (herunder diabetisk nerve smerte), og kan også behandle helvedesild. Du kan finde Pregabalin 300 mg, 150 mg og 75 mg som almindelige doser. Pris på generisk version af denne pille kan findes ovenfor.

Hvad er Lyrica (Generisk Pregabalin)?

Det er et mærke til prægabalin-lægemidlet. De er kemisk samme stof, og at vælge en over en anden er det samme som at vælge et generisk vs-mærke, som du finder i de fleste lægemidler. Forskellen er i prisen, mens generikerne er billigere end mærket. Hvis du søger efter Lyrica pris, er det i øjeblikket £ 84,95 for 56 kapsler på 75 mg hver. Andre mængder af piller og responensstyrker varierer i pris.

Pregabalin er et anti-epileptisk lægemiddel, også kaldet et antikonvulsiv middel. Det virker ved at bremse impulser i hjernen, der forårsager anfald. Pregabalin påvirker også kemikalier i hjernen, der sender smertesignaler på tværs af nervesystemet.

Pregabalin bruges til at kontrollere anfald og behandle fibromyalgi. Det bruges også til at behandle smerte forårsaget af nerveskader hos personer med diabetes (diabetisk neuropati), herpes zoster (postherpetisk neuralgi) eller rygmarvsskade.

Pregabalin 300 mg

Forskrift findes almindeligvis i følgende styrker: 75 mg, 100 mg, 150 mg og 300 mg. Du vil lægge mærke til denne ordreside, du kan downloade alle disse forskellige receptstyrker, da vi har dem alle til salg. Du kan vælge mærket Lyrica eller den generiske pregabalin (begge er de samme). Pregabalin bruges til at kontrollere anfald og behandle fibromyalgi. Det bruges også til at behandle smerte forårsaget af nerveskader hos personer med diabetes (diabetisk neuropati), herpes zoster (postherpetisk neuralgi) eller rygmarvsskade.

Sådan bruges Lyrica (Pregabalin)

Det kommer i kapselform og tages oralt. Patienterne kan tage det på tom mave. Men de kan også tage det med mad. Administrationen af ​​medicinen er 3 gange om dagen. Ved at tage Lyrica på en konsistent tid hver dag fremskynder helingsprocessen. Patienterne skal læse vejledningen på pakken. Han bør høre sin læge for spørgsmål og præciseringer.

En recept starter normalt ved en lav dosis. Læger øger det inden for den første uge af behandlingen. Patienter bør nøje følge lægens ordinære rækkefølge af, hvordan man tager det.

Pregabalin 300 mg er den type medicin, der kontrollerer og fjerner smerte. Du kan købe Pregabalin billig fra UK Meds nedenfor. Men det er ikke vant til at behandle hovedbetingelsen. Den fulde effekt medicinen følges ikke straks. I nogle tilfælde kan det tage uger før patienterne begynder at føle sig ‘virkninger. Læger rådgiver mod at stoppe indtaget, når bivirkninger manifesterer sig. Årsagen til dette er, at patienten kan få alvorlig tilbagetrækningserfaring. Disse kan være i form af søvnløshed, kvalme, opkastning og hovedpine. I tilfælde af bivirkninger, skal patienten straks informere sin læge. Chancerne er lægen vil reducere doseringen.

Et lægemiddelinformationsblad gives til hver patient af lægen eller apoteket i begyndelsen af ​​behandlingsperioden. Arket er også givet, når en patient får en refill. Der er mange detaljer, som patienten vil vide om medicinen efter at have læst informationsbladet. Patienten skal spørge apoteket eller lægen om ting, der ikke er tydelige for ham.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*