Ventolin

Ventolin er en astma inhalator, som lindrer akutte symptomer på astma. Inhalatoren indeholder salbutamol, en aktiv ingrediens, som reducerer forstyrrelsen i dine luftveje, der forårsager astma.

Superdrug Online Doctor kører en hurtig og bekvem gentagelse receptpligtig service, så du kan bestille din Ventolin inhalator online. Når du bestiller din bestilling, beder vi dig om at udfylde et kort spørgeskema om din astma. En af vores læger vil gennemgå din ordre og kontrollere, om du kan fortsætte behandlingen med en salbutamol inhalator som Ventolin.

Kan jeg købe Ventolin online?

Ventolin kan købes fra mange onlineapoteker, forudsat at du har en recept fra din læge.

Hvis du ikke har en recept, kan du bruge en akkrediteret online læge service som Superdrug Online Doctor for at få en gentagelsesforskrift online.

Pas på onlineapoteker, der sælger Ventolin uden recept – det er vigtigt, at en læge vurderer din tilstand, før du bestiller, og apoteker, der sælger inhalatoren uden recept, bryder loven.

At købe fra sådanne apoteker bærer risikoen for at modtage falsk eller forfalsket mægling, som kan skade dit helbred.

Kan jeg købe Ventolin i disken?

Ventolin er kun receptpligtig medicin. Det er vigtigt, at en læge vurderer dine symptomer og diagnostiserer din tilstand, før du bruger Ventolin for første gang. Ventolin er derfor ikke tilgængelig til at købe over skranken.

Hvis du har brugt Ventolin i mindst tre måneder og konstaterer, at din tilstand er stabil, kan du bruge Superdrug Online Doctor til at bestille en gentagelse af din inhalator. Vores klik og samle service giver dig mulighed for at indsamle din medicin fra et Superdrug-apotek nær dig.

En af vores online læger vil gennemgå din ordre og fastslå, om du kan fortsætte behandlingen med Ventolin, inden du udsteder en recept.

Salbutamol inhalator og Ventolin – hvad er forskellen?

Den aktive ingrediens i Ventolin er salbutamol. Salbutamol er tilgængelig som en generisk medicin, hvilket betyder, at den ikke sælges under et mærke.

Salbutamol inhalatoren indeholder den samme medicin, og den fungerer på samme måde som Ventolin inhalatoren, men er tilgængelig til en lavere pris.

Bemærk venligst, når du bestiller salbutamol: Vi kan bruge en række producenter for at give dig din medicin i tide.

Salbutamol

Den aktive ingrediens i Ventolin inhalatoren er et stof kaldet salbutamol, som også sælges som generisk medicin (hvilket betyder at det sælges under navnet “salbutamol” i stedet for et mærke).

Det indåndes direkte i lungerne, og det hjælper med at reducere astmasymptomer inden for fem til tyve minutter ved indånding. Salbutamol slapper af musklerne i dine luftveje og åbner din luftveje, hvilket gør det lettere for dig at trække vejret.

Du skal bruge Ventolin inhalatoren, når du oplever symptomer som åndedrætsbesvær, men du kan også bruge det, når du ved, at du vil blive udsat for astma triggere. Dette kan være tilfældet, hvis du ved, at du vil blive udsat for noget, der udløser din allergisk astma (for eksempel dyrehår, støv eller pollen). Personer, der lider af motion-induceret astma, kan bruge en salbutamol inhalator som Ventolin før sport for at forhindre symptomer.

Standarddosen af ​​salbutamol til lindring af symptomer består af 1-2 puffer (som indeholder 100-200 mikrogram salbutamol).

Ventolin og salbutamol – hvorfor er der en prisforskel?

Mens Ventolin og salbutamol indeholder den samme medicin, varierer de i pris. Prisen for de to inhalatorer adskiller sig, da Ventolin er en mærket medicin. Ventolin er tilgængelig til en pris på £ 24 for to inhalatorer, mens salbutamol fås til en lavere pris på £ 19 for to inhalatorer.

Hvilken dosis har jeg brug for?

Hver puff af Ventolin du tager indeholder 100mcg salbutamol, den aktive ingrediens i Ventolin. Din læge vil rådgive dig om, hvordan du bruger din inhalator, men 1-2 puffer er normalt tilstrækkelige.

Hvis du opdager, at du skal bruge din Ventolin-inhalator oftere, skal du tale med din læge. Hvis du oplever symptomer oftere, kan det være et tegn på, at din astma bliver værre, og at din medicin skal revideres.

Hvad er forskellen mellem Ventolin inhalatoren og salbutamol inhalatoren?

Både Ventolin inhalatoren og salbutamol inhalatoren indeholder den samme aktive ingrediens og fungerer på samme måde. Ventolin er en branded medicin, mens salbutamol inhalatorer er en generisk version af Ventolin. Begge anvendes på samme måde og kan forårsage de samme bivirkninger.

Kan Ventolin forårsage thrush?

Ventolin forårsager ikke svampeinfektioner. Hvis du oplever trussel i munden og også bruger en steroid inhalator, er det sandsynligt, at denne bivirkning skyldes din preventer inhalator snarere end Ventolin.

Er Ventolin kun brugt til astma?

Ventolin anvendes til behandling af akutte astmasymptomer, og det er også ordineret til patienter, der lider af kronisk obstruktiv lungesygdom (COPD). Bemærk, at Superdrug Online Doctor kun kan ordinere Ventolin til astma.

Kan Ventolin bruges til hoste?

Du kan kun bruge Ventolin, hvis du er blevet diagnosticeret af en læge, og hvis du har fået ordineret Ventolin. Hvis din host er et astmasymtom, kan du bruge din inhalator til at få relief.

Superdrugs online læger kan ikke ordinere Ventolin til behandling af brystinfektioner eller hoste forårsaget af andet end astma (eller COPD).

Kan Ventolin anvendes under graviditet eller amning?

Hvis du prøver for en baby, gravid eller ammer, skal du spørge din læge om råd til, hvordan du styrer din astma. Din læge vil kunne fortælle dig, om du kan fortsætte med at bruge dine nuværende lægemidler, herunder Ventolin.

Betjener inhalatoren din vægt?

Hverken vægttab eller vægtforøgelse er kendte bivirkninger af salbutamol. Brug af din inhalator har ingen indflydelse på din vægt,

Er ventolin en steroid?

Ventolin indeholder salbutamol, en bronchodilator. Den indeholder ikke steroider.

5 Comments

 1. Everything is very open with a clear clarification of the challenges. It was really informative. Your website is very useful. Many thanks for sharing. Lucilia Ralph Brenda

 2. Right here is the right webpage for anyone who wishes to find out about this topic.
  You understand so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want to…HaHa).
  You definitely put a fresh spin on a subject that’s been discussed for years.
  Wonderful stuff, just great!

 3. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after checking
  through some of the post I realized it’s new to me. Nonetheless,
  I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking
  and checking back often!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*