Fildena

Hvad er Fildena?

Fildena 100mg indeholder en aktiv ingrediens Sildenafil, som er FDA-godkendt medicin, der anvendes til behandling af erektil dysfunktionsproblemer hos mænd. Efter introduktion i 1998 blev Fildena 100mg den mest populære behandling for problemer med erektil dysfunktion. Fildena 100mg er en hurtigtvirkende medicin, der kan vare op til fire timer. Det fungerer godt for mænd i alle aldre, uanset hvor lang tid patienten har haft problemer med at få og vedligeholde en erektion.

Hvordan Fildena 100mg behandler problemer med erektil dysfunktion?

Fildena 100mg tilhører en gruppe lægemidler, der er kendt som PDE5 hæmmere. For at forstå præcis, hvordan medikamentet virker, er det nødvendigt at forstå den fysiologiske mekanisme for erektion.

Efter den tidlige ophidselse frigøres kvælstofoxid i korpusens korpuslegeme af pe ** er. Efter frigivelse af nitrogenoxid aktiveres enzymet kaldet guanylatcyklase, der fører til syntese af cyklisk GMP eller cGMP. Cyklisk GMP ineracts med de glatte muskler i den kavale krop, der får dem til at slappe af. Som følge heraf strømmer mere blod til pe ** er og erektionen opnås.

Cyklisk GMP inaktiveres af enzymet PDE5 eller hoshodiesterase type-5. Ved at hæmme dette enzym øger sildenafilcitrat mængden af ​​cyklisk GMP og forbedrer dermed erektion. Den største fordel ved Sildenafil og andre PDE5 hæmmere er, at det kun virker i nærvær af en daglig stimulering, hvilket betyder, at den ligner den naturlige mekanisme af erektion.

Hvem kan bruge Fildena 100mg?

Fildena 100mg er alt for mænd. Aldergruppe betyder ikke noget. Uanset alder er stoffet ordineret til mænd, der lider af erektil dysfunktion.

Er Fildena 100 mg til kvinder og børn også?
Nej. Kvinder og børn kommer i fare for sundheden, hvis du tager medicinen overhovedet. Så det anbefales at holde stoffet væk fra deres rækkevidde.

Hvorfor Fildena 100mg er en populær behandling for problemer med erektil dysfunktion?
Fildena 100mg kan begynde at virke inden for 15 minutter. Det er en populær behandling for ED-problemer, fordi det har været videnskabeligt bevist at hjælpe ca. 80% af mændene, der oplever vanskeligheder. Det var den første FDA-godkendte behandling for erektil dysfunktionsproblemer, og den har en lang historie med succes. Kliniske forsøg fra hele verden har vist, at Fildena 100mg er en effektiv behandling af problemer med erektil dysfunktion. Hver dosis varer op til fire timer, og nogle mænd kan få flere erektioner fra en enkeltdosis. Fildena 100mg er typisk dækket af de fleste sygesikringsplaner.

Kan Fildena 100mg tages på tom mave?

Ja absolut. Faktisk er det at foretrække at tage det på tom mave. Hvis du tager stoffet efter at have taget mad, kan det forsinke arbejdet.

Sådan tager du Fildena 100mg?

Fildena 100mg virker bedst, hvis det er taget ca. en time før aktiviteten. For at få en erektion skal du blive stimuleret. Læger anbefaler normalt at tage 100 mg om dagen, men doseringen kan nedsættes til 25 mg eller øges til 100 mg, hvis det er nødvendigt. Tag ikke mere end en dosis hver 24 timer. Fildena 100mg kan ikke tages samtidig med andre lægemidler, der bruges til at behandle mandlige erektil dysfunktionsproblemer. Du bør ikke tage Fildena 100 mg med et højt fedtindhold, fordi det kan reducere effektiviteten af ​​medicinen. Fildena 100mg beskytter dig ikke mod overfølsomme sygdomme.

Fildena 100mg bivirkninger

Eventuelle bivirkninger ved at tage Fildena 100 mg er normalt mindre. Typiske bivirkninger omfatter hovedpine, mavesmerter, synsproblemer, svimmelhed, lysfølsomhed, skyllet hud og udslæt. Sjældne men alvorlige bivirkninger omfatter høringsproblemer, midlertidig blindhed og en erektion, som ikke vil gå væk. Hvis du har en af ​​disse bivirkninger efter at have taget Fildena 100mg, søg lægehjælp.

Fildena 100mg forholdsregler

Inden du begynder at tage Fildena 100 mg, skal du kontakte din læge for at diskutere din medicinske historie. Lad din læge vide, om du har højt blodtryk, nyrebeskadigelse, leverskader, seglcelleanæmi, kræft, blødningsforstyrrelser, myelom eller hvis din person har anatomiske deformiteter. Hvis du køber Fildena 100mg gennem AllDayGeneric, skal du sørge for at inkludere alle dine medicinske oplysninger på høringsformularen. Hvis du ikke er sikker på, om det er sikkert for dig at tage Fildena 100 mg, skal du aftale med din læge.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*