Priligy

Priligy er en receptpligtig behandling til for tidlig sædafgang. Det forsinker ejakulation og kan øge seksuel tilfredshed hos mænd, som finder, at de kommer for hurtigt. Virkningen af ​​Priligy varer i op til fire timer efter, at tabletten er taget. Det kan næsten fordoble varigheden af ​​samleje og hjælper mænd med at få bedre kontrol over, når de ejakulerer.

Du har brug for en recept til at købe Priligy. Brug vores diskret og bekvem service for at få både din recept og medicin online. Når du bestiller din bestilling, skal du udfylde et kort online spørgeskema. Vores læge vil gennemgå dine oplysninger og godkende en passende behandling.

Hvordan bliver Priligy taget?

Priligy tabletter skal sluges hele med en drink vand. Du skal drikke mindst et helt glas vand, når du tager en tablet. Tabletterne kan tages med eller uden mad. Det aktive stof dapoxetin tager cirka en time at træde i kraft, så du skal give tid til at arbejde, før du har sex. Virkningen af ​​Priligy vil vare i op til fire timer, derfor bør du tage Priligy en til tre timer, før du tror, ​​at du skal have sex. Du bør ikke drikke alkohol i denne periode, da alkoholforbrug øger risikoen for bivirkninger som svimmelhed og svimmelhed. Tag ikke Priligy mere end en gang hver 24. time.

Den sædvanlige Priligy dosering er 30 mg. Hvis du føler at standarddoseringen ikke hjælper dig, kan din læge måske øge den til op til 60 mg.

At tage Priligy kan påvirke din evne til at koncentrere dig såvel som din vision. Det kan også forårsage bivirkninger som svimmelhed og træt søvn. Hvis du oplever nogen af ​​disse bivirkninger, må du ikke køre bil eller betjene maskiner på grund af den øgede risiko for ulykke og skade. Du bør drikke rigeligt med vand under din behandling, da dette vil medvirke til at forhindre bivirkninger.

Hvad indeholder hver Priligy tablet?

Hver Priligy tablet indeholder 30 mg til 60 mg af den aktive ingrediens dapoxetin (afhængig af dosering). Yderligere ingredienser omfatter mikrokrystallinsk cellulose, croscarmellosenatrium, lactosemonohydrat, magnesiumstearat, kolloidalt vandfrit silica, hypromellose, titandioxid (E171), triacetin, jernoxid sort (E172) og jernoxidgul (E172).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*