Propecia

Propecia er en receptpligtig hårtab medicin til mænd. Den aktive ingrediens i Propecia kaldes finasterid. Propecia øger hårvæksten på din hovedbund og forhindrer dig i at miste mere af dit hår. Resultaterne af Propecia kan ses på så lidt som 3 måneder.

I kliniske forsøg førte Propecia til hårgenvækst eller forhindrede yderligere hårtab hos 9 ud af 10 mænd.

Vi tilbyder både Propecia og generisk Propecia (finasterid). Generisk Propecia indeholder den samme aktive ingrediens, men er tilgængelig til en lavere pris.

For at bestille, skal du udfylde vores spørgeskema og vælge din foretrukne behandling. En af online læger vil gennemgå din ordre og godkende passende behandling.

Hvorfor går nogle mænd skaldede?

Hår vokser i cyklusser. I vækstfasen vokser håret over en periode på 2-4 år, og håret holder op med at vokse i 2-4 måneder i en hvilefase. Herefter falder håret ud og nyt hår begynder at vokse på sin plads. Så gentager cyklussen sig selv, hvilket betyder at hår i hovedbunden altid er i forskellige stadier af cyklussen.

Hårtab er forårsaget af et hormon, der forkorter vækstfasen af ​​hår. Dette får håret til at tynde ud. Hvorvidt dette sker, afhænger af genetiske faktorer.

Mandlig skaldethed bliver mere almindelig med alderen, men kan også påvirke nogle mænd i deres 20’ere. Hvis du har tabt dit hår over en længere periode, kan håret blive permanent tabt.

Sådan tager du Propecia

Den sædvanlige dosis til Propecia er en tablet hver dag, og den kan tages med eller uden mad. Du bør se en forbedring inden for 3-6 måneder. Hvis du glemmer at tage en tablet, skal du bare fortsætte med din normale daglige dosis.

Propecia virker ikke hurtigere, hvis du tager mere end en tablet om dagen. Hvis du ved et uheld tager for mange tabletter, skal du straks kontakte din læge.

Hvis du holder op med at tage Propecia tabletter, vil dit hår gå tilbage til den måde, det var før du begyndte at tage det.

Hvor hurtigt vil jeg se resultater?

Mænd, der opdager, at Propecia reducerer deres hårtab, bemærker normalt en forbedring inden for 3 – 6 måneder efter behandlingen.

Hvordan virker Propecia?

Propecia resulterer i lavere niveauer af hormonet, der akkumuleres i hovedbunden og fører til hårtab. Dette hjælper med at vende baldingsprocessen og returnere hårvækstcyklussen til normal, så du stopper med at miste dit hår og således at nyt hår vokser tilbage.

Hvad sker der, hvis jeg holder op med at tage Propecia tabletter

Propecia behandler dit hårtab, men det helbreder det ikke. Så snart du holder op med at bruge det, vil dit hårtab sandsynligvis vende tilbage inden for få uger.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*